HÖH Ardino İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere katılmak için kaydını yaptırdı
HÖH Ardino İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere katılmak için kaydını yaptırdı 12 Eylül 2019
Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Ardino (Eğridere) İlçe Teşkilatı, 27 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel yönetim seçimlerine katılmak için Ardino İlçe Seçim Kurulunda kaydını yaptırdı. Kırcaali İlçe Seçim Kurulunda yapılan kayıt işlemleri sırasında partiyi temsilen HÖH Ardino İlçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezgin Bayram, Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat, Belediye Başkan Yardımcısı Nasko Kiçukov ve Belediye Meclis üyesi adayları hazır bulundular.
Kayıt işleminden sonra Szegin Bayram, “Seçmenlerimizin ve diğer vatandaşlarımızın takdirine ve desteğine inanıyoruz. Yaklaşan yerel seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Adaylarımıza ve diğer siyasi güçlere başarılar dilerim. Ardino'yu yaşamak için daha iyi bir yer haline getirmek için güçlerimizi birleştirelim. Yıkıcı değiş yapıcı olalım” diye kaydetti.
HÖH Ardino İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanlığı, ilçede tüm köy muhtarlığı seçimlerini kazanmayı ve Belediye Meclisinde güçlü bir çoğunluğa sahip olmayı hedefliyor.
-Toplam Vaka Sayısı: 214 817 -Son 24 Saat Yapılan Test Sayısı:1 207 -Son 24 Saat Yeni Vaka Sayısı:121 -Aktif Vaka Sayısı:26 929 -Toplam İyileşen Sayısı:179 068 -Toplam Vefat Sayısı:8 820 -Son 24 Saat Vefat Edenler:9 -Aşı Olanların Toplam Sayısı: 26 143